Kontakt oss

Ønsker du kontakt med Harstad Båtforening kan dette gjøres pr e-post:

E-post(post@harstad-båtforening.no)

Får du problemer med å sende e-post pga “å” i e-postadressen vår så bruk følgende adresse: post@xn--harstad-btforening-dub.no

Ordinær postadresse:

Harstad Båtforening
Boks 690
9487 Harstad

eller via tlf til de som har verv: Styre og stell

21 kommentarer til «Kontakt oss»

 1. Ser på lista over styret at jeg har fått Arvid Langås sin e-postadresse. Min e-postadresse er bare mitt etternavn;
  bygdnes@online.no

  mvh Frode Bygdnes, varamedlem til styret

 2. Hei. Vi har båtplass i Hagan, men trenger nå også en plass (på land) for vår nyinnkjøpte campingvogn. Er det mulig å få sette den i det området der det allerede står mange campingvogner? Og hva koster det (for sommerhalvåret)?
  Har forstått det slik at det er båtforeninga som disponerer hele området der.
  Mvh Linda og Svein Helge Liljevangen

  1. Har et spørsmål, har plass på pir 5 på yttersia, etter min mening burde det ikke ligge båter der når norvesten står på, var nede i sommer i en norvestkuling, trodde at båten skulle bli knust . Blir det jort noe for å dempe bølgene (bølgedemper). En båt på 2 meter bredde hvor stor plass får den, mener at den bør ha minst 3m. Ønsker å høre om det blir noe ordning på det.

   1. Hei Harry!
    Når det gjelder båter på yttersiden av brygge fem er det planer om kun ha mindre båter, opptil ca 18-20 fot. Dette fordi vi ønsker at disse blir tatt opp om vinteren.
    Når det gjelder bølgedempere er jeg ikke kjent med at det har vært diskutert. Nå har jeg bare vært havnesjef siden februar i år, så hva som har vært før det vet jeg ikke noe om. Jeg ser jo absolutt et behov for en form for bølgedemping, så det er jo mulig at vi kan ta det opp som sak på et årsmøte.
    Når det gjelder bredden på båtplass vil det kunne variere fra båt til båt, alt etter hvordan den er utformet. Når jeg tildeler en plass beregner jeg ca 30-40 cm bredere enn båten er. Når det gjelder yttersiden på brygge fem vil vi fra neste sesong beregne litt bedre plass mellom uteliggerne enn det er i dag.
    Svein-Ole Karlsen
    havnesjef

 3. NB! Det var ikke mulig å bruke epostadressen som står oppgitt siden den inneholder bokstaven å….

 4. Hei!

  Trenger båtplass til 44 fots seilbåt fra søndag førstkommende og ut mai. Hvem kan vi snakke med for å avtale? Har forsøkt 77027994, men uten å komme gjennom.

  Hilsen fra Sortland! Fredrik

 5. Hei, sendte dere nettopp litt informasjon pr e-post.

  Dette gjelder da sikring av båt og andre kjøretøy for tyveri og forsvinning.

  Vi i Hengerproffen AS leverer våre enhet ferdig oppsatt til hver enkelt kunde.

  Enhetene er utstyrt med en sos knapp (om båten synker) som sender ut en melding til alle telefon nr som er lagre på enheten som forteller hvor den befinner seg.
  Les mailen og gi oss tilbakemelding.

  Mvh Hengerproffen AS i Trondheim

 6. hei, så i en reportasje om at dere var plaget med herreløse båter, si ifra hvilke båter dere skal bli kvitt, jeg kan kansje være interessert.

  hilsen Roger

 7. Hei Roger!
  Beklager at jeg ikke svarer før nå.
  Vi har vel fem båter som vi ikke kjenner opphavet til. Disse båtene kan vi ikke bare gi bort sånn uten videre. Har registrert din interesse, så du kan sende meg ditt telefonnr. og jeg vil kontakte deg når vi har avklart hvordan dette kan gjøres.

  mvh
  Svein-Ole Karlsen
  havnesjef

 8. Jeg sejlede i sommer København (DK)- Lofoten og retur. det var fantastisk. Jeg sejler 31 fod Hallberg Rassy og vil gerne sejle til Nordkap 2016, men så vil jeg gerne have båden på land september 2016 – maj 2017, inomhus, i Harstad eller Bodø, eller andet sted i nærheden. Er det muligt ?
  mvh
  Claus Hagen
  Drejøgade 8, 2
  2100 København
  Danmark

 9. Hej,
  Jag har en svensk segelbåt som nu är på land för bottenmålning. Sjösättning imorgon och jag skulle behöva en gjesteplats fram till 3:e juli då vi seglar norrut. Går detta att ordna hos er? Jag har även frågat Harstadbotn gjestehavn men inget klart svar därifrån ännu.
  Vänliga hälsningar och tack,
  Ragnar Hanås
  Najad 355, 11 x 3,4m
  0046-708105114

  1. Hei Ragnar.
   Jeg har svart på en epost som jeg sendte den 1.6
   Du kan også ringe meg på tlf. 476 22 093
   mvh
   Svein-Ole Karlsen
   havnesjef

 10. Hei.
  Som jeg forstod så blir første slipp/sjøsetting 23 dm. (uke 29) Kommer det lignende felt der jeg kan registrere meg slik jeg ser her i uke 25-26 ?
  hilsen Øystein H.

 11. Hei.
  Første slippsetting er søndag i uke 29, altså 23. juli. Når du velger “Registrering” under “Båtoppsett” vil du få tilsend en lenke på e-post. Via denne lenka kan du velge uke 29 og søndag for oppsett.

 12. Har bestilt utsetting søndag 23/7. Dessverre oppdaget jeg feil med reversering i dag, og tar ikke sjansen på at dette er fikset til søndag. Derfor ingen sjøsetting førstkommende søndag.

 13. Hei! Har sendt inn skjema angående vinterlagring. Hvor lang behandlingstid kan jeg regne med?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *