Ordet fritt!

Her er stedet for meningsutveksling, innspill og forslag til Harstad Båtforening. Her kan du komme med innspill som gjelder hjemmesida, arrangement, forhold i havna, ja egentlig alt som har med HBF å gjøre. Bruk kommentarfeltet under.

16 kommentarer til «Ordet fritt!»

 1. Flott jobba. Dette ser bra ut. Så får vi håpe at medlemmene bruker muligheten til å komme med innlegg og ideer her. Vidar K.

 2. Hvordan starter man en ny tråd her? Under menyvalget “ordet fritt” finner jeg bare to valgmuligheter, nemlig “reply” og “legg igjen et svar”. Mangler det en “knapp”, eller er det noe forvirrende tekst på valgene her?

  1. Hei. Kanskje litt misvisende heading, men “Legg igjen et svar” betyr at du legger inn en ny tråd. Hvis du ser på dine kommentarer som er lagt ut så ser du en liten “reply” knapp nederst i dine innlegg som vil være svar på et innlegg. Dette styres av wordpress dessverre.

   1. Ser det nå at innlegg og svar i samme tråd ligger i samme blågrå ramme. Men teksten “Legg igjen et svar” er jo som du sier noe forvirrende for trådstart. Men det går seg vel til dersom bruken tar seg opp. Vidar K.

 3. Hvor er det blitt av alle medene som lå på den gamle sida? Hadde jo vært greit hvis de fortsatt lå tilgjengelig for oss som ikke er lommekjent i fjorden, og andre som måtte ha interesse for det. Det hadde og vært greit hvis man da hadde mulighet til å legge inn nye, “hemmelige” meder.

  1. Hei. Jeg har ambisjoner om å legge ut meder på nytt med kartutsnitt, beskrivelse og på sikt GPS-posisjon. Dog er jeg avhengig av innspill fra folk som sitter på slik informasjon. Trenger bare litt tid på å samle inn dette, bearbeide og få lagt det ut. Pr nå sitter jeg på dårlige kopier med litt vage beskrivelser som krever høy grad av lokalkjennskap som “Naustet hans Waldemar” etc 🙂 Det er mulig jeg kan scanne disse og legge de ut som en midlertidig løsning hvis ønskelig.

   1. Telefon: 90 82 27 62

    Har samlet flere meer rundt omkring i distriket. Men hvem eier disse juridisk
    sett.
    Jeg har fått de hos andre, men samlet de sammen i en ringperm.

 4. Det må vøre en feil i informasjonen “Gjesteplasser” på våre nettsider når det gjelder “Leder av havnekomiteen” og det oppgitte telefonnummer!

 5. Hei.
  Trenger hjelp til å få tilskjært en plastkloss som følger med et ekkolodd jeg skal montere. Dette er fremmed territorium for meg og det må gjøres rett første gang. Noen som kan, vet og har anledning å hjelpe med dette? Ta kontakt på epostadresse: kjetil@kaltdalen.net

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *