KNBF fortjenestenål

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KNBF innstiftet æresbevisningen KNBF Fortjenestenål den 23. april 1983. Hensikten er å kunne hedre trofaste tjenere. Det utdeles om lag 7 nåler årlig blant våre ca 300 medlemsforeninger. Siden 1984 er det delt ut i alt 200 nåler. Alle medlemsforeninger kan foreslå kandidater. KNBF bekoster både nål og diplom.

KNBF Fortjenestenål

Utmerkelsen består av en nål i gulldouble med KNBFs emblem til å feste på jakkeslaget, samt et flott diplom (som kan rammes inn for virkelig å gjøre en overrekkelse til noe ekstra). Denne æresbevisningen kan gis til alle som har gjort en lang å tro tjeneste for båtforeningen og/eller KNBF. Fra statuttenes § 2 siterer vi;

  • «KNBF`s Fortjenestenål kan tildeles personer som har gjort seg særlig fortjent gjennom organisasjonsarbeid innen båtlivet, eller gjennom arbeid for å fremme båtlivsinteresser og sikkerhet på sjøen.»

HBF gratulerer Arnulf Hanssen med vel fortjent fortjenestenål!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *