Elektronisk bestilling av oppsett

Vi tester i disse sager en elektronisk bestilling av båtoppsett via hjemmesiden vår. Vi håper at så mange som mulig vil benytte seg av dette, da det vil forenkle administrasjonen rundt opp- og utsett for slippgjengen, og for medlemmene. Alt dere trenger er å legge inn mobilnr og e-postadresse. Da vil dere få tilgang til å legge inn ønske om dag og uke for oppsett. I tillegg får dere opp alle medlemsopplysninger om dere selv ift å kunne oppdatere dette. Siden åpnes for bestilling onsdag 26.april. Nærmere informasjon blir gitt på kommende medlemsmøte og via vår hjemmeside.

Veiledning i bestilling av oppsett på nett finner du her.

3 kommentarer til «Elektronisk bestilling av oppsett»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *